Retourneren

Je hebt naar gelang van het herroepingsrecht 14 dagen de tijd om je te bedenken na ontvangst van je bestelling. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Vanwege het feit dat we kleine marges hanteren zijn de kosten voor het retourneren van je thuis naar de webwinkel voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@bigandbigger.nl of via het formulier hier onder. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur je bestelling retour naar het retouradres dat onderaan deze pagina pagina staat.

Stuur altijd een ingevuld retourformulier mee, zodat we weten van wie de retour afkomstig is.

Retour aanmelden

garantie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. De producten moeten daarom ook voldoen aan de te verwachten kwaliteit. Bij ontvangst van de producten moeten de producten in perfecte staat zijn en voldoen aan de kwaliteitsnorm die je van elk merk kan verwachten. Mocht er onverhoopt een mankement aan het artikel zijn dan kun je met ons contact opnemen via het bovenstaande contact formulier

wat valt er onder garantie?

Alle artikelen die wij aanbieden moeten gemaakt zijn van goed materiaal en zijn van goede kwaliteit. Blijkt het materiaal niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maak je natuurlijk aanspraak op onze garantie. Kunnen wij het probleem niet verhelpen dan zullen wij overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag.
Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de te verwachten levensduur bij normaal gebruik. Heb jij problemen met een artikel, dan kun je contact met ons opnemen via ons via het bovenstaande contact formulier of met onze klantenservice via info@bigandbigger.nl 

Adresgegevens voor retourneren:

Big and Bigger

mierlostraat 129

6844DX Arnhem.